Το ζαχαροπλαστείο

Helen's Creations Patisserie | Κέρκυρα

Δημιουργίες χωρίς ζάχαρη
helen's creations patisserie ζαχαροπλαστείο κέρκυρα γλυκά χωρίς ζάχαρη 7 (9)

Από το ξεκίνημά του, το ζαχαροπλαστείο Helen’s Creations έχει αναλάβει την αποστολή να γνωρίσει στην Κέρκυρα την φιλοσοφία της δημιουργίας υγιεινών και πεντανόστιμων γλυκών η οποία έχει αγαπηθεί τα τελευταία χρόνια σε πολλά μέρη του κόσμου, καθώς μέσα από αυτή δίνεται η δυνατότητα σε όλους ανεξαρτήτως διατροφικών αναγκών και προτιμήσεων να απολαύσουν ό,τι γλυκιά παρασκευή επιθυμούν χωρίς ενοχές και κίνδυνο για την υγεία.

Ανοίξαμε τις πόρτες του ζαχαροπλαστείου μας για τον κόσμο της Κέρκυρας και γίναμε η πρώτη φυσική patisserie της Κέρκυρας που ειδικεύεται σε γλυκά 100% χωρίς γλουτένη, χωρίς ζάχαρη, φτιαγμένα από 100% plant-based υλικά και φυσικά με χαμηλούς υδατάνθρακες

Έλενα Ρωμαίου, Ζαχαροπλάστρια, Co. Founder Helen's Creations Patisserie
helen's creations patisserie ζαχαροπλαστείο κέρκυρα γλυκά χωρίς ζάχαρη 7 (6)

"Γλυκά φτιαγμένα με υψηλότερης ποιότητας συστατικά "

Φτιάχνουμε τα γλυκά μας με τα υψηλότερης ποιότητας συστατικά που είναι πάντα φυσικά και χωρίς γλουτένη, ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο, εξευγενισμένα έλαια και λίπη, συντηρητικά, τεχνητά συστατικά, αρώματα ή χρώματα. Χρησιμοποιούμε βιολογικά και τοπικά τρόφιμα όταν είναι δυνατόν και δεν κάνουμε ποτέ συμβιβασμούς στα πρότυπα μας για υψηλής ποιότητας συστατικά.

Φιλοσοφία

Στο επίκεντρο της φιλοσοφίας του Helen’s Creations βρίσκονται τα χειροποίητα, χαμηλών θερμίδων γλυκίσματα που βασίζονται κυρίως σε γαλλικές συνταγές, αν και υπάρχουν επιρροές και από τον υπόλοιπο κόσμο. Δέσμευσή μας είναι να φτιάχνουμε τα προϊόντα μας με τον παραδοσιακό τρόπο παρασκευής των γλυκών, χωρίς έτοιμα μείγματα ή συντηρητικά, που έχουν κατακλύσει την αγορά.

Ϊδια γεύση χωρίς ζάχαρη.

Στο ζαχαροπλαστείο μας μπορείτε να βρείτε μια πλούσια ποικιλία γλυκών, κατάλληλη για χορτοφάγους, όσους ακολουθούν μια δίαιτα υψηλής ποιότητας ή ελέγχου βάρους ή για όσους η καθημερινή τους κατανάλωση είναι περιορισμένη ή πάσχουν από διαβήτη.

Φτιάχνουμε επιδόρπια στα οποία η λευκή ζάχαρη αντικαθίσταται με υποκατάστατα ζάχαρης υψηλής ποιότητας και τα υπόλοιπα στοιχεία με συστατικά χαμηλών λιπαρών, δημιουργώντας έτσι ένα ποιοτικό και γευστικό αποτέλεσμα με τη μισή θερμιδική αξία.

helen's creations patisserie ζαχαροπλαστείο κέρκυρα γλυκά χωρίς ζάχαρη 7 (11)
helen's creations patisserie ζαχαροπλαστείο κέρκυρα γλυκά χωρίς ζάχαρη 7 (2)
helen's creations patisserie ζαχαροπλαστείο κέρκυρα γλυκά χωρίς ζάχαρη 7 (10)

Στο ζαχαροπλαστείο Helen’s Creations, πιστεύουμε ότι τα υγιεινά γλυκά δεν πρέπει να έχουν αναγκαστικά μέτρια γεύση και ότι τα άτομα που είναι χορτοφάγοι, διαβητικοί, άτομα με δυσανεξίες, αλλεργίες ή που ακολουθούν δίαιτες χαμηλών υδατανθράκων πρέπει επίσης να μπορούν να απολαμβάνουν νόστιμες λιχουδιές χωρίς να νιώθουν τύψεις και να θέτουν σε κίνδυνο την υγεία τους.

Στόχος μας είναι να δουλεύουμε με γνώμονα ό,τι μας προσφέρει η φύση και όχι σε βάρος της, για να σας προσφέρουμε τις καλύτερες εναλλακτικές γλυκές απολαύσεις όταν επιθυμείτε κάτι νόστιμο και καλύτερο για εσάς.

"Helen's Creations Patisserie"

Ζαχαροπλαστείο Κέρκυρα, γλυκά και παγωτά χωρίς ζάχαρη, γλυκά χωρίς γλουτένη, γλυκά & τούρτες βάπτισης, γλυκά & τούρτες γάμου, τούρτες γενεθλίων. Χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα, πασχαλινές δημιουργίες, μπισκότα, γλειφιτζούρια.